Nora Ledou

Van jongs af aan voelde ik me onzeker over mijn lichaam en vond ik moeilijk geschikte kleding of een passende stijl. Ik had hangende schouders, woog me dagelijks en was me voortdurend aan het vergelijken met anderen. Een laag zelfbeeld was het gevolg. Geregeld hongerde ik mezelf uit om vervolgens alles te eten wat ik kon vastkrijgen. Ik voelde me slecht. Het ene dieet na het andere begon ik, maar niets hielp.

Op een ochtend stond ik op met honger en had ik écht het gevoel: dit moet veranderen. Na veel onderzoek en studie vond ik mijn manier van eten en startte ik met een gezonde levensstijl. Eindelijk had ik de drive gevonden om mijn doelen te bereiken. Met kleine stappen vooruit bereikte ik uiteindelijk mijn doel en ook jij kunt dit. Samen kunnen we jouw droomlichaam realiseren door een combinatie van training en een op maat gemaakt voedingsschema.

Gaan we samen de uitdaging aan?

Mijn diensten

VOEDINGSADVIES

Een gezond lichaam begint bij de juiste brandstof, voeding dus. Na een grondige analyse stel ik een voedingsplan op maat voor je samen. Haalbare maaltijden die niet enkel voedzaam, maar ook lekker zijn. Zo verlies je gewicht of houd je je gewicht onder controle.

HEALTH CHECK

Een compleet beeld van je gezondheid, lichaam en fysiek? Tijdens onze lichaamsanalyse nemen we je onder de loep en voeren we verschillende testen uit. Reken op een lichaamsanalyse en bloeddrukmeting. Dé basis voor een programma op maat.

TRAINING

Laten we ons in het zweet werken. Een trainingsschema op maat laat je niet enkel vet verliezen of op gewicht blijven, je wordt ook een stuk sterker en fitter. Reken op gevarieerde oefeningen, stimulerende trainingen en motiverende coaching. Samen halen we je doelen.

GAAN WE SAMEN DE UITDAGING AAN?

Ben jij klaar om de meest fitte en zelfverzekerde versie van jezelf te worden? Vul het intake formulier in, zodat ik een goed beeld krijg van wie je bent en wat jouw doelen zijn.

WE GAAN ERVOOR!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Health Check

Wij brengen jouw gezondheid in kaart!

Verstandig sporten? Dat begint met een programma op maat.


Bij Vinci Club kun je terecht voor een complete ‘Health Check’. Tijdens dit adviesgesprek van om en bij een uur, voeren we verschillende metingen uit die je algemene gezondheid in kaart brengen. Denk maar aan:

  • Een complete lichaamsmeting

  • Het meten van je bloeddruk


Op deze manier krijgen we een algemeen beeld van je gezondheid en je lichaamssamenstelling. Dé vertrekbasis voor trainings- en voedingsadvies op maat. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag, maar we kunnen je uiteraard ook persoonlijk begeleiden in de club.

Contacteer