Ladies
only

0
DAY
0
HRS
0
MIN
0
SEC

Promo Opening Ladies Only

Kettlebell gewichten

Vinci-Club biedt nu een exclusieve promo aan voor de opening. Dit premium promo pakket bevat een jaarlidmaatschap inclusief een personal training introductie van 60 minuten met een professionele personal trainster ter waarde van €45. Bovendien zijn er geen inschrijfkosten en bespaar je maar liefst €120 op het jaarlidmaatschap.

Je kunt 4 weken gratis sporten voor slechts €24,95 per 4 weken in plaats van €34,95 per 4 weken. Word nu lid en profiteer van deze kans!


Fitness Ladies only

Vrouw fitnessen in de sportschool

Op een ongedwongen manier sporten als vrouw? Dat doe je bij Vinci Club Ladies only. Een sportschool op maat van vrouwen met net dat tikkeltje meer. Een plek waar je je keer op keer welkom en comfortabel voelt. Wij motiveren, stimuleren en halen het beste in je naar boven. Stevige workouts met een gezonde levensstijl vormen daarbij de basis.


Fitness, een groepsles meepikken, personal training of een rondje sparren tijdens het kickboksen onder begeleiding van N'Wicha? Je zegt het maar, bij ons train je op jouw tempo en ladies only!


I-Toning

Groep vrouwen die planken doen

De buik, de billen en de benen aanpakken en verstevigen op een snelle en speelse manier? Dan is I-toning wat voor jou. Met gerichte, spierversterkende oefening zie je snel resultaat. Ik zorg voor dynamische oefeningen, waardoor je lokaal vet gaat verbranden en je snel spieren opbouwt. Zo brengen we samen meer balans in je lichaam en word je krachtiger, gespierder en fitter.

Personal
Trainers

Wil jij individueel aan de slag met een persoonlijke coach? Een ervaren professional die je stimuleert, de juiste oefening voorschotelt en voor begeleiding op maat zorgt? Maak hier kennis met onze personal trainers en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Gaan we samen de uitdaging aan?

Ben jij klaar om de meest fitte en zelfverzekerde versie van jezelf te worden? Vul het intake formulier in, zodat ik een goed beeld krijg van wie je bent en wat jouw doelen zijn.


Nieuwsbrief

VINCI CLUB

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

get the news from